If you are using the jQuery library, then don't forget to wrap your code inside jQuery.ready() as follows: jQuery(document).ready(function( $ ){ // Your code in here }); -- If you want to link a JavaScript file that resides on another server (similar to ), then please use the "Add HTML Code" page, as this is a HTML code that links a JavaScript file. End of comment */

OVER ONS

Wie zijn wij

Autohuis de Gouden Driehoek gevestigd aan de Europaweg 19 te Zuidbroek is, een RDW erkend autobedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte personen- en bedrijfswagens. Onze roots liggen in de Financial lease, waarna wij in 2016 onze activiteiten hebben kunnen uitbreiden met de verkoop van auto’s. In 2017 kregen wij de kans om van bedrijfspand met alleen een showroom en buitenterrein naar een bedrijfspand met showroom, buitenterrein en werkplaats te verhuizen. Door deze stap hebben wij onze klant- en servicegerichtheid als autobedrijf kunnen vergroten. Door de mix van jonge en oudere occasions, kunnen wij u een mooi pallet aan auto’s en bedrijfswagens bieden.

Door onze connecties binnen ons Financial lease netwerk hebben wij contacten met diverse autobedrijven in Nederland. Dit stelt ons in staat om bijna altijd de geschikte auto voor u te vinden.  Staat uw auto niet in onze voorraad of gaat het zoeken naar de auto niet naar wens, dan kunt u altijd een zoek opdracht bij ons neer leggen. Dit kan telefonisch of via het formulier zoekopdracht. Wij zullen dan bij u inventariseren wat uw belangrijkste wensen zijn ten aanzien van de auto en zullen op basis hiervan voor u gaan zoeken.

Wij hebben werkelijk alles in huis om u op weg te helpen

Door onze nauwe samenwerking met Neerlandlease kunnen wij u een breed pallet aan mogelijkheden bieden om de auto bij ons aan te schaffen. Zo kunt u uw nieuwe occasion bij ons contant aankopen, of via een Financial lease. Neerlandlease biedt zowel een Financial lease voor de zakelijke rijder als voor de particuliere rijder. Doordat Autohuis de Gouden Driehoek en Neerlandlease op dezelfde locatie zijn gevestigd, kunnen wij u direct voorzien van deskundig advies omtrent de mogelijkheden voor een financiering van uw auto. Daarnaast kunnen wij via onze partner Bakker Autoservice, die het beheer over de werkplaats heeft, u van een veilige en goede auto voorzien. Ook voor toekomstige reparatie en onderhoudsbeurten van uw auto bent u van harte welkom in onze werkplaats. Bij een kleine reparatie, APK controle en/of kleine beurt kunt u, indien u daarvoor de tijd heeft, rustig wachten in onze coffee corner.

Partner worden?

Autohuis de Gouden Driehoek biedt voor Autobedrijven een unieke kans om hun occasion op een A-locatie te kunnen tonen. Deze A-locatie is gelegen aan de A7 tussen Groningen en Nieuweschans op het bedrijventerrein de Gouden Driehoek te Zuidbroek.

Hoe kunnen wij deze unieke kans creëren?

Ons bedrijfspand en terrein beschikken over alle benodigde veiligheidsmaatregelen om uw auto op een juiste wijze in consignatie te kunnen nemen. Zo is het terrein volledig omgeven met een hekwerk voorzien van powerfence. Het bedrijfspand is voorzien van een risicoklasse 3* alarm. Zowel het hekwerk als de powerfence zijn op het Alarmsysteem aangesloten.

Wanneer wij uw auto in consignatie hebben verzorgen wij voor u als autobedrijf het gehele traject omtrent de verkoop van de auto, vanaf binnenkomst tot en met de aflevering. Zodra de auto door ons verkocht wordt vindt er afrekening plaats conform de afspraak die is vastgelegd in een consignatieovereenkomst.

Wilt u graag eens met ons in gesprek om de mogelijkheden te bespreken om partner te worden. Neem dan telefonisch of per email contact met ons op.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Zaterdag van 09:30 tot 16:00 uur.

Buiten onze openingstijden op afspraak altijd mogelijk!

Adresgegevens:

Europaweg 19

9636 HT ZUIDBROEK

T 050 305 1612

M: 06-13861657

E verkoop@adgd.nl